Undermenu

Mobile højtalere til turen

Musikken er for alvor blevet mobil med de nye streaming tjenester som tillader dig at du tager musik biblioteker med millioner af numre med på din smartphone.

Er du ikke typen der har løst til at lukke sig ude fra omverdenen og investerer i et par rigtigt gode høretelefoner så kan det være meget svært at få ordentlig lyd på din smartphone. Men hvis du derimod vælger at investerer i en mobilhøjtaler så får du en stor lyd i en lille udgave.

Mobile højtalere er det helt nye smarte sociale musik redskab, de lader dig dele din musik lige meget hvor du er. Og når flere af producenterne lover at de kan holder strøm i alt fra 8 – 15 timer ja så skulle der gerne være musik til hele strandturen eller grillaftenen ude i haven.

Streaming tjenester, som Spotify, iTunes Radio og TDC play gør det muligt at have musikken med dig over alt, og også mere musik en hvad du kan have på dine smartphone eller tablet. Kombineret med en mobil højtaler er din musik social som aldrig før, den kan spille musik fra alle dine bluetooth enheder så lige meget hvilken musik tjeneste du har, streaming eller musik liggende så kan du dele det med alle dine venner, men ikke nok med det så har du mulighed for at sætte din mobile højtaler til at spille via et almindeligt jack 3.5mm stik (AUX) til alle de enheder som ikke har indbygget bluetooth, så din gamle iPod fuld af musik kan pludselig blive guld værd igen.

Mobile højtalere er perfekte musik redskaber til alle situationer, lige meget om det er til stille musik en sommer aften når man griller, til strandfesten, i festivals teltet eller som anlæg steder der mangler som fx sommerhuset eller skovturen.

Mobile højtalere fås i en verden af former farver og priser, og der er derfor også med garanti en som også du vil blive helt vild med, lige meget om den skal være farvestrålende eller stilren og passe ind i resten af husets indretning. Så nu har du muligheden for at tage din musik med dig over alt.

Det har aldrig været nemmere at afspille din musik overalt, få dig en mobil højtaler allerede i dag