Undermenu

Skole for de små

Skole for de mindste er en forskole, hvor du kan lære om dansk, matematik, naturvidenskab, engelsk og motorik inden du begynder i rigtig skole.

En Førskole kan give dit barn et lille forspring inden den rigtige skole begynder så dit barn ikke sagter bagud ved skolestart.

De endnu mindre som er under 3 år skal ofte passes udenfor huset. Det kan være hos en privat dagplejer i Aalborg.

Populært børnetøj

Børn helt ned fra ca. 2 år kan begynde at have en mening om hvilket tøj de vil have på. Noget af det som næsten altid er et hit, uanset om der er tale om piger eller drenge, er tøj med tryk af de figurer som børnene ser i tegnefilm.

Det kan være Disney børnetøj med snehvide, askepot, bell eller en af de andre Disney prinsesser. Det kan være de klassiske Disney figurer Minnie og Mickey Mouse eller de nyere som Lynet McQueen fra Cars tegnefilmene.

Børn er vilde med alt fra t-shirts og bukser til sengetøj med disse tegnefilmsfigurer på.